BUTIKEN OCH VARUMÄRKEN

BUTIKEN


Välkommen till vår möbel- & inredningsbutik i Mellbystrand.

I butiken hittar du våra egna formgivna produkter, som andas skandinavisk natur och klassiskt hantverk. Du hittar även möbler och inredning från väl utvalda varumärken, som går i linje med våra egna produkter vad gäller design och hållbarhetstänk.

Ett besök hos oss hoppas vi ger dig inredningslust, men vi vill även vara en butik där du hittar t ex den godaste chokladen, som får dina smaklökar att dansa. Möbler, inredning, mat/dryck - allt med fantastisk kvalitet.


OMFORMAT


Vi formger själva våra möbler och interedningsdetaljer. 
Det som kännetecknar våra produkter är att vi står för äkta material och god kvalitet. Alltid med en inbyggd hyllning till det hållbara och långsamma hantverket.

Vi tror att bra formgivning i sig kan vara hållbar. Vi tror inte på produkter för engångsbruk, möbler som bara passar en trend eller kvalitet som inte håller. Vi vill att våra möbler ska andas klassiskt hantverk, med en gnutta artistisk lekfullhet och en stor portion av färgglad själ.

  • Exempel på möbler vi formger och tillverkar är matbord, soffbord och skåp m.m. Utöver detta samarbetar vi med två stora varumärken vad gäller möbler; Woud och Normann Copenhagen. Andra varumärken du hittar i butiken är Ateljé Lyktan, Dedicated brand, Makia, Storm & Billie, Gestalten, Hachiman, Pidät, Candelize, Haupt Lakrits m.fl.

NORMANN COPENHAGEN

Normann Copenhagen är ett danskt designföretag med fokus på att skapa orginella och innovativa produkter i en enkel och modern design som klarar tidens krav. Eller med andra ord att utmana konventionellt tänkande och göra det vanliga extraordinärt genom fantastisk design.

  • I vår butik hittar du flera av Normann Copenhagens produkter. Det går bra att köpa de produkter som finns i vår butik, men även att göra beställningar på hela Normann Copenhagens sortiment.

WOUD


Med en djup kärlek till detaljer skapar Woud tidlös och ärlig design med ambitionen att uttrycka personligheter, väcka känslor och inspirera människor.
Woud strävar efter att upptäcka och utveckla nya idéer och design oavsett om det är i form, funktion eller materialval samtidigt som de förblir trogna till enkelhet och kvalitet förankrad i danskt designarv.

  • Fina möbler från Woud, som går i linje med vårt egna varumärke hittar du i vår butik.